9 mai, Ziua Europei. Restrictii de circulatie in Ploiesti. Ce evenimente vor fi organizate

6 mai 2022  |  12:07


Ziua Europei va fi celebrată luni, la Ploiești, prin ceremonii militare și religioase.

Autoritățile locale au decis ca, pentru a permite derularea acestor manifestări, circulația în zona Palatului Administrativ să fie restricționată.

Ceremoniile planificate pentru a sărbători Ziua Europei vor avea loc luni, 9 mai, de la ora 11.00, pe esplanada Palatului Administrativ (intrarea A). La manifestările amintite vor participa oficialități locale și județene, precum și personal militar. Potrivit unui comunicat al administrației locale, debutul acțiunii va include salutul Drapelului de luptă, intonarea Imnului național al României și a Imnului Uniunii Europene. Festivitatea va continua cu un Tedeum, slujbă religioasă de mulțumire și recunoștință, după care reprezentanții municipiului Ploiești și ai județului Prahova vor susține alocuțiuni. Ceremoniile se vor încheia cu defilarea Gărzii de Onoare și a Fanfarei Consiliului Județean Prahova.

Pentru derularea acestor evenimente, “Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației, întrunită în ședință, în data de 06.05.2022, a aprobat restricționarea, începând cu ora 10.00 și până la ora 13.00, în data de 9 mai a.c., a căilor de acces rutier pe str. Sublocotenent Erou Calin Cătălin, pe tronsonul cuprins între intersecția cu Bulevardul Republicii și intersecția cu strada Emile Zola”, a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, Primăria municipiului Ploiești.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!