Accident de tren in Ploiesti. Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de locomotiva, in Bariera Unirii

4 februarie 2021  |  09:11


La data de 04 februarie a.c, în jurul orei 16:35, polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a fost accidentată de tren, între Stațiile C. F. Ploiești Sud și Dambu, în zona barierei Unirii. Echipa operativă a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind găsit un bărbat care a fost declarat decedat de cadrele medicale.

Politiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova efectuează cercetări pentru stabilirea identității, precum și a tuturor circumstanțelor în care s-a produs incidentul.

Update: Victima este un barbat in varsta de 86 de ani. Acesta a fost gasit la fata locului de echipajele medicale avand traumatism cranian grav. Din nefericire, in ciuda manevrelor de resuscitare, barbatul a decedat.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!