Achiziţie importantă făcută de Gigi Becali în plină pandemie: ”M-am folosit de pile”

Gigi Becali la conferinta de presa a prezentarii noului antrenor al FCSB, desfasurata la Palatul din Aleea Alexandru din Bucuresti, marti 27 decembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

27 martie 2020  |  05:48


Gigi Becali susţine că a cumpărat în această perioadă 2.000 de teste pentru coronavirus, dar aşteaptă aprobare de la Ministerul Sănătăţii pentru a le folosi. O parte din aceste teste vor fi pentru jucători.

În plină pandemie de coronavirus, Gigi Becali este foarte activ. Patronul FCSB a trimis ajutoare către mai multe spitale din România, dar nu vrea să se oprească aici. Patronul FCSB a cumpărat 2.000 de teste de coronavirus pentru clinica privată pe care o deţine, dar spune că încă nu le poate folosi.
Cât a plătit Gigi Becali pentru testele de coronavirus
Omul de afaceri susţine că a reuşit prin ”pile” să cumpere 2.000 de teste, pe care a plătit 40.000 de euro. Gigi Becali vrea să le folosească în clinica privată pe care o deţine şi spune că vor fi gratuite:

”M-am folosit de ”pile”, ca să le spun aşa, ca să ne dea aprobarea să facem teste. Am dat 40.000 de euro, costă 20 de euro un test, am luat 2.000 de teste. Nu pot, am cerut aprobarea. Eu nu vreau să iau 350 de lei ca ceilalţi, ca spitalele private care vor. Eu vreau gratuit, nu vreau niciun ban”, a declarat Gigi Becali la RTV.
Gigi Becali a cumpărat teste de coronavirus şi le va folosi şi pentru jucători
Câteva din cele 2.000 de teste pentru coronavirus vor fi folosite pentru jucătorii FCSB-ului. Gigi Becali susţine că-i va testa pe jucători, apoi îi va băga în cantonament, pentru a-i menţine în formă. De asemenea, spune că va folosi aceste teste şi pentru el, dar şi pentru familia sa. Însă abia după ce va primi aprobare de la Ministerul Sănătăţii.

”Aştept aprobarea de 5 zile. Păi, dacă nu-mi dai aprobarea, dacă suntem în război. Acum a plecat ăla (n.r. Victor Costache, fostul ministru al Sănătăţii). Eu nu m-am testat, dar dacă-mi dă aprobarea, mă testez şi eu, ce să fac. Testez şi toată echipa de fotbal. Dacă n-are niciunul şi sunt toţi negativi, îi bag pe toţi în cantonament. Îi scot din carantină şi-i bag în cantonament”, a a mai spus Gigi Becali.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!