ADMITERE Jandarmerie, SIE si SPP | 400 de locuri în școlile de jandarmi. Sute de candidați, din opt județe, vor susține o parte a examenului la Câmpina

3 februarie 2021  |  09:19


Începând cu 15 februarie, Ministerul Afacerilor Interne organizează o nouă sesiune de admitere în unitățile sale de învățământ. Pentru cei interesați să devină jandarmi în cadrul Jandarmeriei Române, SIE sau SPP vor fi scoase la concurs 400 de locuri.

La sesiunea de admitere februarie – aprilie 2021, Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani scoate la concurs 155 de locuri pentru Jandarmeria Română, 25 de locuri pentru SIE, 20 de locuri pentru SPP. Alte 200 de locuri Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani (155 de locuri pentru Jandarmeria Română, 25 de locuri pentru SIE, 20 de locuri pentru SPP) vor fi disponibile la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni.

Cererile de înscriere pot fi depuse în perioada 15-28 februarie, la nivelul Inspectoratelor Județene de Jandarmi, apoi fiind planificate evaluarea psihologică a candidaților, proba de evaluare a performanței fizice și a cunoștințelor, iar, în final, examinarea medicală a candidaților rămași în concurs.

Unul dintre centrele zonale care vor găzdui proba practică va funcționa la Școala de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina. Aici vor fi evaluați candidații din județele Brașov, Brăila, Buzău, Covasna, Dâmbovița, Galați, Prahova și Vrancea.

Proba de evaluare a cunoștințelor va avea loc la data de 27 martie 2021, la unitățile de recrutare, respectiv la sediile inspectoratelor județene în funcție de domiciliul sau reşedinţa candidatului înscris/ă în cartea de identitate, cu excepția situațiilor care nu permit acest lucru din motive obiective. Ulterior, în perioada 29 martie – 16 aprilie, candidații care au promovat toate celelalte probe vor fi planificați pentru a susține examinarea medicală.
Sursa Actualitatea Prahoveana

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!