Aeroclubul României a început, inclusiv la Ploiești, înscrierile la o nouă serie de cursuri

15 ianuarie 2020  |  09:06


Aeroclubul României a anunțat că de luni, 13 ianuarie, încep înscrierile la cursurile pentru obținerea licențelor de parașutist, pilot planor și pilot aeronave ultraușoare, sesiuni de instruire gratuite pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 15 și 23 de ani neîmpliniți.

“Aeroclubul României deține o flotă de 12 aeronave ultraușoare motorizate, clasa avion, 4 dintre ele – ICP Savannah, fiind nou achiziționate în luna decembrie a anului trecut și sunt dotate special pentru competițiile de profil. Cursanții vor avea la dispoziție, pe lângă cele 4 Savannah, 4 aeronave de tipul Aerostar FESTIVAL R40F și 4 de tipul Ikarus C42B. După obținerea licenței, piloții sportivi vor intra în loturile județene de ULM, antrenându-se pentru competițiile naționale de raliu aerian și aterizare precisă. Cei mai buni dintre ei, vor face parte din lotul național și vor reprezenta țara la competiții externe. O veste importantă este că Aeroclubul Craiova «G.V. Bibescu», anul acesta pe lângă obișnuitele cursuri, va desfășura și cursuri pentru obținerea licenței de aeronave ultraușoare chiar pe un avion de tipul ICP Savannah”, au informat reprezentanții Aeroclubului.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!