ALERTA – Comuna Gornet din Prahova va fi CARANTINATA!

22 iulie 2020  |  14:47


Comuna prahoveana Gornet urmeaza a fi carantinata. Masura se va aplica in contextul numarului mare de cazuri confirmate de pacienti infectati cu COVID-19.

Carantinarea presupune ca locuitorii din comuna Gornet vor putea parasi zona numai pe baza declaratiei pe propria raspundere.

Autoritatile judetene, in speta presedintele Consiliului Judetean Prahova, se opune acestei masuri si sustine ca Guvernul Orban savarseste un abuz. 

“Nu voi fi NICIODATĂ de acord cu instituirea carantinei pentru trei cazuri confirmate cu coronavirus la o mie de locuitori!

În calitate de președinte al Consiliului Județean Prahova și vicepreședinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, nu voi fi de acord NICIODATĂ cu instituirea carantinei în localitățile în care există trei cazuri confirmate de coronavirus la o mie de locuitori!

Ce ar însemna acest lucru? Că, la rata actuală de îmbolnăvire, luând în calcul datele oficiale furnizate zilnic de guvernanți, se vor putea carantina comunități întregi, după bunul plac al unor incapabili să țină sub control epidemia!
3 la mie! Dacă se va ține cont de această rată de infectare, în curând toată România va intra în carantină!Ce se află, de fapt, în spatele acestor decizii aberante?Incapacitatea acelorași guvernanți de a ține în frâu răspândirea comunitară a noului coronavirus! Incapacitatea sau imposibilitatea direcțiilor de sănătate publică de a efectua corect și în timp util anchetele epidemiologice, în ciuda faptului că, recent, reprezentanții Guvernului Orban s-au lăudat că au suplimentat posturile în DSP-uri!Domnilor liberali, nu vă bați joc de români! Luați decizii normale și corecte, nu hotărâri în spatele cărora să vă ascundeți neputința de a guverna!”, a declarat Bogdan Toader.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!