“Alianta pentru Prahova” il sustine pe Cristian Ganea la Primaria Ploiesti

7 august 2020  |  14:28


Candidatul unic la functia de primar al Ploiestiului din partea aliantei PSD-Pro Romania-PPU este Cristian Ganea. Anuntul a fost facut astazi, prin intermediul unui comunicat de presa remis cu prilejul oficializarii “Aliantei pentru Prahova”.

Totodata, pentru Consiliul Judetean, alianta il sustine p e Bogdan Toader (PSD), iar pentru Primaria Campina, pe Nicolae Moisescu.

“Filialele județene ale Partidului Social Democrat, PRO România și Partidului Puterii Umaniste (Social-Liberal) au înființat “Alianța pentru Prahova”, uniune a partidelor de centru-stânga al cărei scop este continuarea dezvoltării comunității prahovene, prin promovarea celor mai buni candidați la alegerile locale din această toamnă.

La președinția Consiliului Județean, “Alianța pentru Prahova” îl susține pe actualul președinte al CJ Prahova, Bogdan Andrei Toader (PSD), la funcția de primar al municipiului Ploiești – pe Cristian Mihai Ganea (PRO România), iar la funcţia de primar al municipiului Câmpina – pe Nicolae Moisescu (PSD).”, se arata in comunicat

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!