Andreea Bălan și George Burcea, prima întâlnire după ce au anunțat că divorțează. I-au rupt turta fetiței lor, Clara, în casa nașilor.

10 martie 2020  |  07:23


Andreea Bălan și George Burcea i-au rupt turta fetiței lor în vârstă de un an, în casa nașilor, în cadrul unui eveniment restrâns.Andreea Bălan a postat pe Instagram primele imagini de la evenimentul restrâns, care a avut loc în casa nașilor, Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

Petrecerea a fost amânată cinci zile pentru că la această dată și-au putut sincroniza agendele toți cei prezenți.„Azi o sarbatorim pe Clara și nașii i-au taiat moțul. Ella si Clara sunt totul pentru mine, iar sănătatea și fericirea lor sunt tot ce contează”, a scris Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

Fiica lor cea mică, Clara, a împlinit un an pe data de 4 martie. În 2019, Andreea Bălan a trecut prin momente extrem de grele la naștere. A suferit un stop cardio-respirator când a devenit mamă pentru a doua oară și complicațiile nu s-au oprit după prima intervenție.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!