Andrei Volosevici: “În mod sigur vom începe în acest an lucrările la una dintre cele trei parcări supraetajate”

15 martie 2021  |  08:45


Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, anunţă că în acest an urmează să înceapă lucrările de construire a unei parcări de cartier, pe mai multe niveluri, cel mai probabil în zona Democraţiei, cu intenţia ca parcări similare să mai fie realizate şi în Malu Roşu şi în centru.

Întrebat, în timpul unei întâlniri cu reprezentanţii presei locale, care vor fi proiectele prioritare în 2021, primarul Ploieştiului a anunţat că “în mod sigur vom începe cel puţin una din cele trei parcări supraetajate, cel mai probabil în zona Democraţiei”.

Intenţia de a amenaja o parcare supraetajată în zona Democraţiei fusese anunţată de Andrei Volosevici încă din campania electorală. Tot atunci, el insista pe realizarea unei parcări similare şi în dreptul străzii Dealu cu Piatră, în Malu Roşu, amintind că un proiect în acest sens fusese pregătit în primul său mandat şi ignorat de urmaşi. A treia parcare ar urma să apară în parcul din faţa Halelor Centrale, cel mai probabil cu un regim de demisol înalt. “Trebuie făcută foarte rapid şi parcarea supraetajată din zona Dealu cu Piatră. O construcţie în regim P+3 înseamnă peste 100 de locuri de parcare şi ar decongestiona zona”, a detaliat edilul.

Într-o întâlnire cu reprezentanţii presei locale desfăşurate joi la sediul Primăriei, Andrei Volosevici a mai vorbit şi despre situaţia parcării din faţa Hotel Prahova. “Este o discuţie întreagă dacă vom reabilita şi vom creşte numărul locurilor de parcare sau pur şi simplu vom încerca să mergem într-un demisol înalt, ceea ce este o variantă de lucru. Vom avea o discuţie fermă cu reprezentanţii hotelului, să vedem în ce măsură putem să facem împreună lucrurile acestea”, a mai precizat primarul.

Sursa Telegrama.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!