Andrei Volosevici: „Ploieștenii vor avea un calcul al gigacaloriei exact ca anul trecut”

19 mai 2021  |  07:29


Prezent la emisiunea colegilor de la Actualitatea LIVE, primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici a declarat că ajustarea tarifului la gigacalorie nu va influența prețul plătit de către cetățeni.

„Cred că este o problemă închipuită. Există niște oameni în Ploiești care au o singură treabă, să creeze panică. Obligația mea este să le spun ploieștenilor, simplu și sec, că nu există vreo problemă, că vor avea un calcul al gigacaloriei exact ca anul trecut. Ajustarea tarifului ține de o obligație legală, de o ordonanță apărută în august 2020, care echilibrează tarifele atât pentru persoanele fizice cât și pentru cele juridice. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă un efort financiar al Primăriei Ploiești, din calculele noastre ar fi undeva în jur de patru-cinci milioane de lei. Această sumă poate fi foarte ușor de suportat, pentru că aceasta este sarcina Executivului, să găsească soluții, nu să se smiorcăie. Ne-am supus unei obligații legale și aș vrea ca această ajustare să nu facă obiectul unei discuții politice. Interesul numărul unu, clar și răspicat, este ca în sezonul de iarnă 2021-2022 ploieștenii să plătească același tarif”, a declarat Andrei Volosevici.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!