Angajări la Spitalul de Pediatrie Ploiești

8 ianuarie 2020  |  07:44


Anul începe cu o ofertă bogată în privința posturilor disponibile în unitățile sanitare din județ. Spitalul de Pediatrie din Ploiești scoate la concurs, în această lună, șase funcții contractuale vacante. Cele mai multe sunt adresate asistenților medicali.Posturile disponibile și condițiile de bază pe care trebuie să le îndeplinească aspiranții sunt:
– 1 post psiholog stagiar, în cadrul Centrului de Sănătate. Actele solicitate sunt: diplomă de licență în specialitatea psihologie; diplomă de master în psihologie clinică; atestat de liberă practică în psihologie clinică.

– 3 posturi asistent medical debutant, în cadrul Secției de Pediatrie II. Cei interesați trebuie să aibă: diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare, conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997, specializarea medicină generală; diplomă de bacalaureat; cunoștințe operare PC.- 1 post asistent medical radiologie debutant, în cadrul Laboratorului Radiologie Imagistică Medicală. Sunt necesare
diploma de școală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare, conform Hotărârii Guvernului 797/199, în specialitatea radiologie; diploma de bacalaureat; cunoștințe operare PC.

– 1 post asistent medical, în cadrul Cabinetului de Chirurgie și Ortopedie Pediatrică – Ambulatoriul Integrat, perioadă determinată, temporar vacant: diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare, conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997, specializarea medicină generală; minimum 6 luni vechime ca asistent medical; diplomă de bacalaureat; cunoștințe operare PC.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:
20 ianuarie 2020, 12:00: data limită pentru depunerea dosarelor;
27 ianuarie 2020: proba scrisă;
30 ianuarie 2020: proba practică – interviu.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!