Au inceput inscrierile la Academia de Politie. Vezi aici toate detaliile

Imagine cu Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" din Bucuresti, unde are loc ultima proba a examenului de admitere, marti, 26 iulie 2011. Aproape 1.800 de absolventi de liceu au participat la proba scrisa a examenului de admitere pentru Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza", tinerii concurand pentru aproape 550 de locuri, in sali supravegheate de camere video. LIVIU ADASCALITEI / MEDIAFAX FOTO

28 iunie 2021  |  09:01


755 de posturi sunt disponibile pentru admiterea la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”.

Până în data de 11 iulie, cei care întrunesc condițiile și criteriile prevăzute de legislația în vigoare se pot înscrie pentru concursul de admitere exclusiv în format electronic la adresa de e-mail resurseumane@ph.politiaromana.ro .

Posturile disponibile sunt repartizate astfel:

Specializarea „Ordine și siguranță publică”, domeniul de licență „Științe militare, informații și ordine publică”:
-300 de locuri pentru specialitatea poliție;
-70 de locuri pentru specialitatea poliție de frontieră;
-60 de locuri pentru specialitatea jandarmi.
Pentru aceeași specializare, forma de învățământ cu frecvență redusă, disponibilă agenților și subofițerilor din instituțiile Ministerului Afacerilor Interne, sunt prevăzute 50 de locuri.

Specializarea „Drept”, domeniul de licență „Drept”:
-specialitatea poliție, poliție de frontieră, jandarmi, sunt scoase la concurs 125 de locuri forma de învățământ cu frecvență;
-100 de locuri – învățământ la distanță, care sunt adresate personalului MAI și pentru care se percepe taxă de școlarizare.

-50 de locuri disponibile în cadrul Facultății de Pompieri, domeniul de licență „Ingineria Instalaţiilor”.

Pentru informații detaliate cu privire la sesiunea de admitere din acest an în cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, pot fi consultate site-ul MAI https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/ , site-ul academiei de poliție https://www.academiadepolitie.ro/, precum și site-urile unităților de recrutare.

Recrutarea candidaților se realizează în raport de locul de domiciliu/reşedință înscris în cartea de identitate.

Dosarele de recrutare se pot depune în toate zilele săptămânii, inclusiv sâmbăta şi duminica, în intervalul orar 08:00-16:00, la sediul Inspectoratului Județean de poliție Prahova.

Data limită pentru depunerea dosarelor de recrutare (în volum complet) pentru concursul de admitere la Academia de Poliție ” Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, este 23 iulie 2021, orele 16:00.

Întregul proces de admitere va avea loc în perioada iunie – septembrie 2021.


Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!