Biletele de tren se scumpesc cu 20% de la 1 iulie

24 martie 2022  |  05:19


Compania CFR Călători a cerut creșterea tarifelor la bilete cu 20% de la 1 iulie 2022, a anunțat vineri ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

„Guvernul a aprobat astăzi bugetul CFR Călători. Compania CFR Călători a solicitat creșterea tarifelor pentru bilete de la 1 iulie 2022! Mai exact: o majorare cu 20%, după 9 ani în care nu s-a operat vreo modificare de preț”, a scris vineri pe Facebook Sorin Grindeanu.

Conform acestuia, ar fi vorba de prima actualizare de tarife din 2013 încoace, în condițiile în care prețurile la carburanți și energie electrică au crescut constant.

„Demersul aparține conducerii CFR Călători care își asumă această solicitare necesară pentru investiții și pentru mentenanță”, susține ministrul Transporturilor.

Acesta susține că sunt necesare investiții continue în infrastructura feroviară, iar CFR Călători este printre principalii beneficiari ai finanțărilor prin PNRR.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!