Bogdan Toader, deputat PSD PRAHOVA: Actuala guvernare a indatorat Romania cu 34 MILIARDE de euro si nimeni nu stie ce au facut cu banii

15 iunie 2021  |  06:45


Guvernare făcută pe datorie, cu împrumuturi de 1.000 euro pe secundă. Aceasta este marea “realizare” a guvernării PNL-USR-PLUS-UDMR.

Au îndatorat România cu 34 de miliarde de euro în ultimele 18 luni și nimeni nu știe unde s-au dus banii.

Marile măsuri de redresare a economiei au fost doar promisiuni electorale, care s-au risipit a doua zi după alegeri, iar dezastrul produs de guvernarea PNL-USR-PLUS-UDMR a lăsat urme adânci, pe care le simt românii în fiecare zi, pentru că este din ce în ce mai dificil să se ajungă cu aceleași salarii mediocre, aceleași pensii mici, care nu fac față creșterilor enorme de prețuri: +2% la pâine, +15% la cartofi, +12% la fructe +8% la ulei comestibil, + 8% la combustibil, +18% la energie.

Singura preocupare a acestor clanuri politice a fost lupta pentru “împărțirea ciolanului”, iar bătaia de joc la adresa românilor prin modul incompetent în care guvernează țara trebuie să înceteze și să plece acasă!

Bogdan Toader,

Deputat PSD PRAHOVA

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!