Bogdan Toader, deputat PSD PRAHOVA: “Azi a inceput programul StartUp Nation. 200.000 lei, nerambursabili, pentru firmele noi

19 iulie 2022  |  05:11


Seful PSD Prahova, deputatul Bogdan Toader, a anuntat inceperea programului StartUp Nation 2022, care se va derula timp de o luna.

Firmele noi vor putea primi finantare nerambursabila de pana la 200.000 de euro, iar inscrierile se pot face pana la data de 1 septembrie 2022.

“Astăzi a început programul Start-Up Nation. Firmele noi vor putea primi fonduri nerambursabile de până la 200.000 de lei fiecare.

Programul va avea un buget de 520.031.000 de lei, din care:
« 500.000.000 de lei pentru Pilonul I Start-up Nation România;
« 20.031.000 de lei pentru Pilonul II Start-up Nation Diaspora care este adresat românilor din străinătate care vor să se întoarcă în România pentru a își deschide o afacere.

În cadrul etapei de înscriere pentru cei doi piloni, Start-Up Nation România și Start-Up Nation Diaspora, aplicanții vor putea completa, semna, încărca și transmite formularul de înscriere electronic.

Aplicația electronică va fi deschisă timp de 30 de zile lucrătoare, până pe 01 septembrie. Înscrierile se fac pe platforma granturi.imm.gov.ro.

Le urez mult succes antreprenorilor din Prahova și din țara noastră și îi așteptăm cu brațele deschise pe cei din Diaspora!”, a anuntat Toader.


Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!