Bogdan Toader, mesaj emotionant de 1 Decembrie

2 decembrie 2019  |  10:15


Mesajul presedintelui Consiliului Judetean Prahova, Bogdan Toader, cu ocazia Zilei Nationale, a fost unul emotionant si face apel la constiinta poporului roman de a contribui la dezvoltarea tarii, pentru ca “fiecare dintre noi avem un rol în comunitatea din care facem parte și putem influența pozitiv, prin acțiunile noastre viitorul acestei națiuni!”.

 

 

Dragi prahoveni, dragi români,

 

1 Decembrie este și va fi întotdeauna o sărbătoare a națiunii noastre, un simbol al unității românilor!

 

De Ziua Națională a României, noi, toți românii, oriunde ne-am afla, în interiorul granițelor țării sau în afara lor, păstrăm în suflet sentimentul identității naționale și mândria de a fi români!

 

Cu toții suntem datori înaintașilor noștri care s-au sacrificat pentru unitatea și demnitatea țării noastre! Nu avem voie să ne uităm trecutul așa cum, astăzi, suntem datori să ne creștem copiii într-o țară sigură, într-o țară prosperă și unită!

 

Să ne întrebăm, astăzi, nu doar ce face România pentru noi, ci și ce facem noi pentru țara noastră! Pentru că fiecare dintre noi avem un rol în comunitatea din care facem parte și putem influența pozitiv, prin acțiunile noastre viitorul acestei națiuni!

 

La mulți ani, români, oriunde v-ați afla!

La mulți ani, România!

 

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!