Bogdan Toader: Propunerea de a avea un Guvern condus de profesorul Alexandru Rafila este singura soluție pentru salvarea României!

14 decembrie 2020  |  08:39


Presedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a declarat ca propunerea PSD pentru constituirea unui Guvern condus de Alexandru Rafila este singura soluție pentru salvarea României!

“Disensiunile evidente între așa-zișii “parteneri” care vor să formeze o echipă guvernamentală arată că viitorul României este sumbru, dacă ei vor rămâne Guvernul lui Iohannis!
Românii vor avea de suferit după instalarea unui guvern în care împărțirea funcțiilor și bătaia pe ciolan sunt prioritare față de un program real de scoatere a țării din criză!
De aceea, propunerea PSD de formare a unui guvern de uniune națională, condus de profesorul Alexandru Rafila, este singura soluție pentru salvarea României!”, a spus Toader.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!