Borcea o adora pe Pelinel, dar care e adevarul despre relatia iubitei afaceristului cu parintii lui

13 august 2018  |  06:16


De la eliberarea conditionata, Cristi Borcea nu o mai scapa din ochi pe Valentina Pelinel! Ea este singura lui iubire, iar afaceristul se comporta ca atare! In public apare doar langa frumoasa femeie, o duce prin vacante si o trateaza ca pe o regina!

De partea cealalta si Valentina ii raspunde la fel, cu multa dragoste si mult respect! Mai mult, ea pare ca se integreaza in familia afaceristului din ce in ce mai mult si toata lumea o vede viitoarea sotie a ex-actionarului dinamovist.

 

In plus, Valentina Pelinel se intelege cu parintii lui Cristi Borcea foarte bine. In ciuda faptului ca nu a aparut in public alaturi de ei decat o singura data, in urma cu un an, atunci cand s-a dus sa il viziteze la inchisoare pe barbatul sau, legatura dintre blondina si “socrii” este una perfecta. “Au o relatie perfecta si atat mama, cat si tatal lui Cristi o adora pe frumoasa blonda”, au spus apropiatii familiei.

 

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!