Bulevardul Castanilor va fi INCHIS circulatiei, duminica. Vezi anuntul TCE

22 octombrie 2020  |  08:34


Pe data de 25 octombrie 2020 au loc manifestarile prilejuite de sarbatorirea “Zilei Armatei Romaniei”.

    Astfel, la Monumentul Vanatorilor din Zona Garii de Sud se impune reorganizarea transportului public local. Intre orele 09:30 – 11:30, traseele cu parcurs pe Bd. Independentei vor circula cu ruta ocolitoare intre statuia Radu Stanian si Gara Sud: pe str. Bobalna la sensul spre Sud, unde vor efectua statiile Pelican si Liceul de Muzica si pe str. Democratiei la sensul de deplasare dinspre Sud spre Centru, unde se vor efectua statiile 13 Decembrie, Covurlui si Muzeul de Istorie.

    Troleibuzele din traseele 44 si 202 vor fi scurtate la Hale Coreco. Legatura intre Centru si Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs in zona.

In locul statiei Coreco Sud, traseul 2 va efectua statia Gara Sud din fata P.T.T.R.

La traseele 1, 30, 32, 401, la sensul spre Centru, autobuzele nu vor mai intra la Gara Sud; dupa statia Rulmenti Grei, urmatoarea statie va fi 13 Decembrie/Democratiei.

Traseul 444 va avea capat de linie la Bariera Bucuresti.

In functie de dispozitiile Politiei Rutiere, atat intervalul orar cat si rutele ocolitoare specificate pot fi modificate.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!