Call center pentru bolnavii de cancer. Numarul la care se poate semnala lipsa medicamentelor

10 decembrie 2020  |  08:52


Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) pune la dispoziţia pacienţilor un call center – 0212530591 – unde aceştia pot afla informaţii despre boală şi pot sesiza lipsa medicamentelor din piaţă.

Federaţia marchează şi în acest an Ziua Supravieţuitorului de Cancer prin lansarea unor iniţiative menite să contribuie la creşterea supravieţuirii şi a îmbunătăţirii calităţii vieţii persoanelor cu cancer.

Astfel, (FABC) pune la dispoziţia pacienţilor un call center unde pot afla informaţii despre boală, primesc informaţii medicale generale, beneficiază de consiliere psihologică gratuită, planuri personalizate gratuite de nutriţie şi pot sesiza lipsa medicamentelor din piaţă.

De asemenea, anul acesta, 150 de pacienţi oncologici care s-au înscris la acest eveniment (Ziua Supravieţuitorului de Cancer), vor primi acasă din partea FABC un pachet informaţional personalizat pe tipul lor de cancer.

„Pandemia a adus provocări în plus pentru mulţi supravieţuitori ai cancerului, fie ele de natură medicală, emoţională sau socială. Prin activitatea noastră zilnică, venim în sprijinul acestor pacienţi şi îi ajutăm să gestioneze mai bine boala, să revină cât mai curând la aspectele importante ale vieţii de dinaintea diagnosticului şi să găsească noi modalităţi de a duce în continuare o viaţă normală”, a declarat preşedintele FABC, Cezar Irimia, citat în comunicatul de presă.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!