Ce a primit în schimb Adrian Dobre de la PNL ca să nu mai candideze la Primăria Ploiești

10 februarie 2020  |  07:16


Primarul Ploieștiului în funcție, Adrian Dobre, nu va mai candida pentru un nou mandat. În locul lui, PNL l-a nominalizat pe Andrei Volosevici, fost edil al orașului în perioada 2008-2012. Pentru a renunța la candidatură, Adrian Dobre a primit promisiunea unui loc eligibil pe listele PNL la următoarele alegeri parlamentare.Adrian Dobre a fost obligat să renunțe la candidatură din cauza scorului slab pe care l-a înregistrat în sondajele comandate de PNL în Ploiești.

Potrivit rezultatelor sondajelor interne, cel mai bine clasat a fost Andrei Volosevici, astfel încât acesta a fost desemnat oficial vinerea trecută drept candidatul PNL la Primăria Ploiești pentru alegerile locale din vară.

Întrebat cum l-a convins pe Adrian Dobre să renunțe la candidatură, Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, a declarat: ”Adrian a înțeles situația și că va putea face mai mult din poziția de parlamentar. PNL va propune candidatul pe care îl doresc ploieștenii, iar acesta este Andrei Volosevici”.

Dealtfel, primarul în funcție a anunțat pe Facebook că se pregătește deja pentru o carieră de parlamentar din partea PNL:
”Las, așadar, următorului primar proiecte pe care doar să le execute și desigur să le inaugureze, o moștenire frumoasă, spun eu. Voi merge mai departe spre o carieră de parlamentar și voi continua să reprezint interesele ploieștenilor în proiecte mari care țin de protecția mediului, fonduri europene, dezvoltare urbană și reindustrializare”.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!