Ce măsuri se vor lua în Ploiești pentru prevenirea coronavirusului

26 februarie 2020  |  08:12


În urma unei ședințe extraordinare organizată la Primăria Ploiești la care au participat reprezentați ai conducerii Inspectoratului Școlar Județean Prahova, Direcției de Sănătate Publică, ai Serviciului de Ambulanță Județean Prahova, reprezentanți ai unităților spitalicești și reprezentanții operatorului de servicii de DDD, s-au luat următoarele măsuri:


– diseminarea dinspre municipalitate către instituțiile publice, unitățile de învățământ, operatorul de transport public local comun (pentru a fi afișate în mijloacele de transport), principalii operatori economici, etc., a setului de măsuri stabilite de Ministerul Sănătății, cu privire la comportamentele care trebuie urmate în vederea prevenirii posibilelor îmbolnăviri cu noul Coronavirus (COVID-19), set anexat la prezentul comunicat.

-s-a stabilit crearea unui grup de lucru care să verifice, în fiecare unitate de învățământ din municipiu, dotarea cu materiale igienico-sanitare corespunzătoare. Astfel, municipalitatea va achiziționa dispensere și dozatoare cu material dezinfectant, pe care intenționează să le instaleze în școli, instituții publice de interes local, etc.
– operatorul de transport public local în comun, SC Transport Călători Express SA, va suplimenta numărul acțiunilor de dezinfecție desfășurate și în mijloacele de transport urban.

– municipalitatea a anunțat că, operatorul local de servicii DDD a finalizat lucrările de dezinfecție în toate unitățile de învățământ. În momentul de față, în unitățile de învățământ se aplică măsurile de prevenire stabilite și comunicate de către Ministerul Sănătății.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!