Ce spune DGASPC Prahova despre cazul pacientului omorat in bataie de un angajat al centrului de la Calinesti

10 august 2021  |  11:03


Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a transmis astăzi un comunicat de presă, la patru zile de când un bărbat instituţionalizat a murit în centrul din Călineşti, conducerea ibstituţiei anunţând începerea unei cercetări disciplinare.
“În data de 6 august 2021, Centrul de Recuperare și Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Handicap Călinești a informat conducerea D.G.A.S.P.C. Prahova cu privire la decesul din data de 5 august a unui beneficiar, în vârstă de 61 de ani și la faptul că reprezentanții Poliției au ridicat de la sediul centrului documente, camerele de luat vederi și au luat declarații de la angajați și beneficiari cu privire la acest eveniment. Având în vedere acestă informare, conducerea D.G.A.S.P.C. Prahova s-a autosesizat și s-a deplasat în data de 07.08.2021 la sediul centrului rezidențial, unde a purtat discuții cu câțiva beneficiari și angajați din centru, despre împrejurările în care s-a produs decesul”, se arată în debutul mesajului transmis astăzi de DGASPC Prahova.

“Pe baza informațiilor obținute, conducerea D.G.A.S.P.C. Prahova a dispus constituirea unei comisii de cercetare disciplinară prealabilă care va analiza situația din cadrul Centrului de Recuperare și Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Handicap Călinești și va propune măsurile ce se impun”, se mai precizează în comunicatul de presă.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!