Cel mai mare anunt al ultimilor 30 de ani pentru locuitorii comunei Râfov: Toate gospodariile vor fi racordate la reteaua de gaze nturale!

17 septembrie 2020  |  17:42


Toti locuitorii comunei prahovene Rafov vor beneficia de gaze naturale, a anuntat, astazi, primarul Costin Cazanciuc. Edilul a precizat ca lucrarile urmeaza sa inceapa in curand, iar valoarea investitiei este de 27,3 milioane de lei. Durata de executie a lucrarilor este de 23 de luni.

Stimați locuitori ai comunei Râfov,

Astazi, este poate, cea mai importantă zi din istoria comunei din ultimii 30 de ani. A fost emisă autorizația și am semnat ordinul de începere a lucrărilor la rețeaua de gaze care cuprinde fiecare strada din comuna Râfov, în toate cele 9 sate.
Un aspect extrem de important este RACORDAREA, aceasta este cuprinsă în proiect, fiind GRATUITĂ!
Un proiect amplu, început în 2015, de atunci lucrând-se la studii, avize, finanțare, într-un cuvânt “birocrație”, devine începând de astăzi realitate.
Durata de executie a lucrării este de 23 de luni.
Valoarea proiectului este de: 27.378.112,98 Lei

Acestea fiind spuse, în comuna Râfov, sunt în desfășurare lucrările la toate cele 3 mari proiecte de infrastructura, gaz, canal, apă!

Doresc să mulțumesc în mod special, domnului președinte al Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, pentru sprijinul acordat în realizarea acestui proiect atât de important pentru localitatea noastră.

Continuam împreună,
Primarul dumneavoastră,
Costin Cazanciuc

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!