Cine conduce USR Prahova

4 octombrie 2019  |  05:00


La sfârșitul săptămânii trecute, au avut loc alegeri în USR Prahova. Mihai Polițeanu, noul presedinte al filialei judetene, a scris:

„Sunt noul președinte al USR Prahova. Așa cum le-am spus și colegilor din filială, sunt emotionat si obosit si nu gasesc acum cele mai potrivite cuvinte. Le-am mulțumit pentru vot, le-am mulțumit tuturor celor care au candidat si au dovedit ca le pasa, recunostinta delegatilor si colegilor care au muncit in Comisia electorala. Am de acum o responsabilitate nu doar fata de toti membrii USR Prahova, ci si fata de prahoveni, cu precădere.

Urmează bătălii electorale importante și nu am uitat că obiectivele noastre ale Uniunea Salvați România – USR nu sunt interne, ci ele privesc comunitățile în care trăim și care așteaptă să dovedim că România poate fi mai bună.

USR Prahova este deja o echipa formidabila si va continua sa fie si mai buna. Vom incerca sa ne extindem cat mai repede in judet pentru a oferi oamenilor o alternativa credibila si competenta la coruptia si incompetenta vechilor partide care au luat in arenda Ploiestiul si Prahova de 30 de ani, dar nu vom trisa criteriile de competenta si integritate in acest proces.

Un gând bun partenerilor de la PLUS Prahova, cu care sunt convins că vom face o treabă bună împreună pentru binele județului.

De asemenea, un gând cu emoție foștilor colegi din Inițiativa România, de care, astăzi, trebuie să mă despart definitiv, având o funcție politică de conducere. Am făcut lucruri absolut extraordinare împreună începând de la momentul îngrozitor de la Colectiv, trecând prin momentul OUG 13 și până astăzi și am contribuit major la influența pe care o are astăzi societatea civilă organizată în România.

Noul Birou Județean al USR Prahova este format din:

1. George Marussi
2. Felix Bulearcă
3. Cristian Apostol
4. Adrian Rotaru
5. Costel Andreescu
6. Magdalena Trofin
7. Mihai Neagu
8. Magda Godeanu.”

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!