Concordia Prahova: Cumpără mărțișoare speciale din turtă dulce şi ajuţi tinerii aflaţi în dificultate să-şi urmeze visul

3 februarie 2021  |  09:17


Cumpără mărțișoare speciale din turtă dulce şi ajuţi tinerii aflaţi în dificultate să-şi urmeze visul.

Începutul de primăvară se apropie cu paşi repezi. Ziua de 1 Martie aduce cu ea un frumos obicei de primăvară numit mărțișor. Mărțișorul este reprezentat fizic de un obiect micuț legat cu două fire împletite, înnodate, alb și roșu, care semnifică lupta vieții asupra morții, a sănătății împotriva bolii.

Anul acesta poţi oferi un mărţişot diferit, pregătiti de măinile harnice ale tinerilor în Brutăria CONCORDIA

La Brutăria CONCORDIA sunt în pregătire mărțișoarele de anul acesta ce sunt modelate manual, în forme diferite și ambalate individual, pentru siguranța ta.

Comenzi și detalii la 0726 244 806 | comenzi.cd@concordia.org.ro.

Cumpărănd astfle de mărţişoare faci şi un bine. Crești șansa tinerilor aflați în dificultate să urmeze cursurile pentru meseria de brutar organizate de Școala de Meserii CONCORDIA, program al Centrului pentru Educație și Formare Profesională CONCORDIA!

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!