Concurenţă mare pentru funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti!

24 februarie 2020  |  07:02


Patru candidați s-au înscris în cursa pentru ocuparea fotoliului de manager al celei mai mari unități medicale cu paturi din Prahova – Spitalul Județean de Urgență Ploiești, instituție aflată în administrarea Consiliului Județean Prahova. Unul dintre cei patru aspiranți este actualul manager al spitalului, economistul Marius Niculescu.


Joi a avut loc prima etapă a selecției viitorului manager – verificarea dosarelor de concurs, în urma căreia toți cei înscriși au fost admiși. Pentru că, astfel, nu poate fi vorba despre depunere de contestații, următoarea etapă este cea a publicării proiectelor de management, adică viziunea proprie a fiecăruia dintre candidați privind Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Pe 26 februarie, proiectele celor patru vor fi publicate atât pe site-ul Consiliului Județean Prahova, cât și pe cel al Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

Conform calendarului de concurs, pe 3 martie va fi susținut proiectul de management și va avea loc evaluarea abilităților manageriale ale candidaților, urmând perioada de contestații – dacă va fi cazul – și, ulterior, pe 11 martie, afișarea rezultatelor finale ale concursului.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!