Consilierii locali Răzvan-Toma Stănciulescu și Cristina Toma Cochinescu își pierd mandatele

10 mai 2021  |  11:10


Partidul Prahova în Acțiune a anunțat, printr-un comunicat oficial, că au fost inițiate procedurile pentru înlocuirea celor doi consilieri locali pe care formațiunea îi are în CL Ploiești, după ce unul dintre ei a fost exclus din partid, iar al doilea și-a depus demisia vineri.

“Având în vedere faptul că în data de 07.04.2021, prin decizia Biroului Central nr. 56, domnul Răzvan-Toma Stănciulescu a fost exclus din partid, iar acesta nu a depus în termenul statutar o contestație, decizia a rămas definitivă, urmând ca pe lângă calitatea de membru de partid, acesta să piardă, conform art. 204 alin. 2) lit. j) din Codul administrativ, și calitatea de consilier local al Municipiului Ploiești.

În ședința de vineri, 07.05.2021, doamna Cristina Toma Cochinescu a înaintat Biroului Central al Partidului Prahova în Acțiune demisia sa din partid, Biroul a luat act de aceasta și urmează, ca și în cazul domnului Răzvan-Toma Stănciulescu, să întreprindă măsurile necesare pentru înlocuirea din Consiliul Local Ploiești”, se arată în comunicatul formațiunii politice.

Procedura pentru excluderea din partid a lui Răzvan-Toma Stănculescu, fost candidat al formațiunii pentru Primăria Ploiești și consilier municipal, a fost demarată fără ca în spațiul public să apară explicații oficiale privind această decizie.

Vineri seară, și Cristina Toma Cochinescu a publicat, pe pagina sa de Facebook, o postare prin care anunța, fără explicații, că a părăsit formațiunea politică.

Potrivit listelor depuse de Partidul Prahova în Acțiune, la alegerile locale din septembrie, pentru Consiliul Local Ploiești, următorii doi candidați erau Raul-Iulian Ionescu și Sergiu Cristea.

Sursa www.telegrama.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!