Consiliul Judetean mai atrage 8 milioane de lei din fonduri europene in Prahova. Banii vor merge catre copiii cu nevoi speciale

21 august 2020  |  07:32


Centrul Școlar de Educație Incluzivă Filipeștii de Târg va fi modernizat din fonduri europene, anunta Bogdan Toader, presedintele CJ Prahova.

“Am semnat un nou contract de finanțare cu fonduri europene pentru construcția, reabilitarea, modernizarea, extinderea și echiparea infrastructurii educaționale a Centrului Școlar de Educație Incluzivă din comuna Filipeștii de Târg cu o valoare de aproape opt milioane de lei. • Și acest proiect este finanțat în cadrul Programului Operaţional Regional (POR) 2014-2020, Axa prioritară 10 – Îmbunătățirea infrastructurii educaționale.•”, a anuntat Toader.

Centrul este dedicat copiilor cu nevoi speciale si va fi dotat cu sali de clasa noi, cabinete medicale, ateliere de terapie etc.

“Asemenea centrului școlar din Breaza, și în cazul celui de la Filipeștii de Târg vom asigura spații adecvate necesităților copiilor cu nevoi speciale, prin îmbunătățirea infrastructurii educaționale, prin realizarea și amenajarea noilor săli de clasă, a cabinetelor medicale, a atelierelor de terapie și a celorlalte spații, astfel încât acestea să răspundă nevoilor specifice și individualizate ale copiilor, în raport cu tipul dizabilităților pe care le are fiecare în parte.”, a mai spus Bogdan Toader.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!