Consiliul Judetean organizeaza Targ de Craciun in centrul Ploiestiului. Comerciantii nu vor plati chirie, ci vor dona o parte din bani copiilor si batranilor din centrele sociale

3 decembrie 2019  |  12:10


Pe lângă Târgul de Crăciun și Orășelul Copiilor organizate de Primărie, în luna decembrie, în Parcul Municipal Vest, ploieștenii vor avea parte de evenimente de sezon și în centrul municipiului. Aici, Consiliul Județean va organiza un târg de Crăciun unde comercianții vor fi primiți fără taxă, dar numai dacă își iau angajamentul să doneze 10% din încasări.

Cele 14 căsuțe închiriate pentru târgul din fața Palatului Administrativ, de la SGU, vor fi ocupate de meșteșugari din județul care nu numai vor comercializa obiecte făcute manual, ci vor fabrica pe loc decorațiuni, jucării și chiar globulețe.  Tot de la comercianții prezenți la târg vor putea fi cumpărate dulciuri de casă, plăcinte, cafea și ceai.

Sumele donate în locul taxei vor fi utilizate în scop caritabil pentru cămine de bătrâni și centre de copii din Prahova.

Pe durata târgului, între 5 și 24 decembrie, în zona centrală va exista și o scenă unde vor fi organizate momente artistice susținute de elevi din Ploiești și ansambluri din municipiu și din județ.

Un singur cusur va avea târgul de Crăciun din centru. Potrivit observatorulph.ro, aici nu va putea fi comercializat vin fiert, după ce primarul ar fi interzis acest lucru, în încercarea de a “sabota” acțiunea care-i face concurență evenimentului similar organizat de administrația locală la Parcul Municipal.

sursa: www.actualitateaprahoveana.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!