Coral Impex a prezentat primarului echipa si echipamentele pentru dezinsectie

24 mai 2021  |  07:16


Dupa ani buni in care Ploiestiul s-a aflat in zodia blestemului numit Adrian Dobre, incepe sa ne vina inima la loc. Fiindca oricat de mult am vrea sa il provocam pe actualul edil, asta fiind unul dintre rolurile presei, Volosevici e tot timpul cu un pas inainte si ne tine “ocupati” cu realizari, mici sau mai mari.

Astazi, de exemplu, Volo s-a intalnit cu angajatii firmei Coral Impex, in parcarea Salii Sporturilor, unde i-au fost prezentate echipamentele, procedurile si personalul calificat in executia dezinsectiei pe domeniul public.

Apropos, unii dintre noi nu am uitat nici acum cosmarul iesitului din casa cu Autan-ul in buzunar, pe vremea cand asa-zisul primar Dobre avea cu totul alte treburi prin cu totul alte orase decat Ploiestiul.

Detalii despre intalnirea lui Volosevici cu firma Coral Impex:

Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a verificat modul în care se desfășoară activitățile de dezinsecție și deratizare,derulate,în această perioadă, de către operatorul S.C. Coral Impex S.R.L.

Edilul șef al municipiului Ploiești a inspectat,astăzi, la Sala Sporturilor “Olimpia”, efectivul de personal și dotările tehnice ale societății Coral Impex S.R.L. Cu acest prilej, a putut urmăriși o demonstrație în cadrul căreia au fost prezentate utilajele și capacitatea de intervenție a acestui operator public, activitate în cadrul căreia nu s-au utilizat substanțele ce sunt aplicate în momentul prestării de servicii DDD (dezinfecție, dezinsecție și deratizare).

“Am constatat cu prilejul acestei evaluări că operatorul S.C. Coral Impex S.R.L. deține tehnologie performantă de ultimă generație pentru efectuarea serviciilor de deratizare, dezinfecție, dezinsecție și tratamente fitosanitare. Societatea respectivă este lider pe piața națională a acestui tip de servicii, are personal calificat și instruit conform cerințelor legale. În urma verificărilor de astăzi, consider că ploieștenii dispun de servicii de calitate pe acest profil, la costuri minime.
Voi monitoriza atent în continuare toate serviciile publice ale municipiului Ploiești, implicit sectorul serviciilor DDD, pentru că aceste activități trebuie să fie eficiente, corespunzătoare și să asigure un nivel ridicat de satisfacție în rândul cetățenilor” a conchis primarul Andrei Liviu Volosevici.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!