CSM Ceahlăul – FC Petrolul: 1 – 2. Elevii lui Viorel Moldovan, calificare în „optimile” de finală ale Cupei României

29 noiembrie 2020  |  11:17


Petrolul a obținut o victorie la limită cu CSM Ceahlăul și reușește să avanseze încă un tur în Cupa României. „Lupii” au fost conduși la pauză, după reușita lui Curpăn (15), dar au întors soarta confruntării în partea secundă, Buhăescu (57) și Roige (77) marcând golurile calificării în optimile de finală, a anunțat FC Petrolul Ploiești.
„Chiar dacă a avut în față o echipă tânără și lipsită de experiență, Ceahlăul trimițând, în primul „11”, cinci jucători născuți după anul 2000, Petrolul a început dezamăgitor meciul de la Piatra Neamț. Elevii lui Viorel Moldovan n-au părut să fie, în vreun fel, concentrați la miza partidei, așa încât diferența de eșalon, dar și cea de valoare, ce, teoretic, exista pe hârtie, a fost inexistentă în prima parte a întâlnirii”, a anunțat FC Petrolul Ploiești.

În minutul 15, Agafiței a pătruns până aproape de linia de fund, a centrat în fața porții, iar Curpăn l-a învins pe Avram.

Constantinescu a luat o acțiune pe cont propriu în partea dreaptă și i-a așezat mingea, perfect, lui Buhăescu (57), cel care a restabilit egalitatea cu un șut expediat din 8 metri, după care jocul s-a mutat în jumătatea nemțeană.
Roige (77) a evitat prelungirile, reușind golul victoriei cu o reluare din fața porții, după un șut în blocaj al lui Buhăescu, victoria fiind una logică, dar conturată, totuși, mai greu decât ar fi fost de așteptat, a mai anunțat FC Petrolul Ploiești.

Următoarea partidă a Petrolului, ultima în campionat, se va disputa sâmbătă, de la ora 12.00, pe terenul Unirii Slobozia.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!