Curtea Constituţională îşi suspendă activitatea publică: Toate termenele au fost amânate

16 martie 2020  |  14:24


Curtea Constituţională a României în suspendă activitatea publică din luna martie, în contextul pandemiei de coronavirus, anunţă instituţia, într-un comunicat de presă.

“În scopul prevenirii răspândirii infecțiilor respiratorii cauzate de COVID 19 și de gripa sezonieră și pentru buna desfășurare a activității Curții Constituționale, Plenul Curții Constituționale a hotărât PRESCHIMBAREA TERMENELOR DE JUDECATĂ DIN LUNA MARTIE 2020 PENTRU LUNA APRILIE 2020, cu refacerea corespunzătoare a procedurilor de citare. Pentru noile termene de judecată, părțile sunt rugate să-și acceseze dosarul electronic de pe site-ul www.ccr.ro”, transmite CCR.Președintele Klaus Iohannis anunță că decretul prin care se impune stare de urgență cuprinde măsuri sociale și economice, suspendarea cursurilor în școli și sistem universitar și preuniversitar. Totodată, pot fi plafonate prețurile la servicii, combustibil și medicamente.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!