De 1 decembrie, la AFI Ploiești istoria antică a poporului român prinde viață!

29 noiembrie 2019  |  09:40


Pe 1 decembrie, de la ora 11:00, la AFI Ploiești, cei mari și cei mici sunt invitați să ia parte la un eveniment special, având ca temă istoria antică a poporului român.

Membrii asociației de reenactement Terra Dacica Aeterna promit vizitatorilor AFI Ploiești o experiență unică. Clienții centrului comercial vor admira demonstrații live de luptă si jocuri romane și vor putea participa la ateliere interactive despre prelucrarea osului și a pielii. Nu în ultimul rând, vizitatorii se vor familiariza cu echipamentele și armele specifice legionarilor romani și războinicilor daci și vor afla cum se fabricau cămășile de zale sau cum se utilizau gherghefele.

 

Terra Dacica Aeterna este prima asociație de reenactment care s-a ocupat de perioada daco-romană. O mare parte dintre membrii ei sunt istorici, arheologi sau artiști plastici. Folosind materiale și tehnici existente în secolul 1 după Hristos, reconstituie aspecte civile și militare din perioada respectivă (se reproduc, astfel: arme, scuturi, haine, încăltăminte, mâncare, dar și ritualuri și lupte).

 

AFI Ploiești oferă tuturor vizitatorilor o iarnă ca-n povești și îi așteaptă în luna decembrie cu multe surprize: călătorii VR fascinante cu sania lui Moș Crăciun, ateliere de decorațiuni pentru Crăciun, ateliere de caligrafie, întâlniri cu Moș Crăciun și Crăciunița, dar și premii din partea lui Moș Nicolae. Nu uitati să urmăriți paginile oficiale de Facebook și de Instagram, pentru a afla cum puteți câștiga sute de premii garantate

 

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!