Deputatul Bogdan Toader (PSD Prahova) a discutat cu ministrul Dezvoltarii despre modernizarea creşelor din Prahova si finalizarea mai multor ANL-uri

18 mai 2021  |  07:30


Am participat, în calitate de vicepreședinte al comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului din Camera Deputaților, în acestă dimineață la o întâlnire cu ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Atilla Cseke, unde am avut discuții legate de proiectele pentru administrația publică centrală și locală.

Dialogul a fost unul constructiv și am profitat de ocazie să adresez și întrebări cu privire la proiectele din localitațile prahovene și stadiul acestora.

Printre cele vizate:

-realizarea de baze sportive și sprijinul pe care îl poate oferi Ministerul Dezvoltării, ținând cont că sunt primării care au depus dosare pentru obținerea finanțării.
-suportul oferit de către Ministerul Dezvoltării creșelor, construcția și modernizarea lor, mai ales că există deja un buget alocat de 370 milioane de euro.
-stadiul ANL-urilor din Prahova, ținând cont de numărul cererilor de locuințe din partea tinerilor și nu numai.

Sper ca domnul Ministru Atilla Cseke să țină cont de proiectele depuse de primăriile din județul Prahova, indiferent de culoarea politică a administrației locale.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!