Directia Silvica Prahova produce anual aproximativ 15 tone pastrav! Iata de unde puteti cumpara pestele viu

15 decembrie 2020  |  08:46


Se spune ca daca mananci peste in noaptea dintre ani, vei trece prin anul care vine usor ca pestele prin apa. De preferat, este sa consumam peste cat mai proaspat, iar in Prahova il putem achizitiona si viu. De unde? De la Directia Silvica Prahova care produce anual circa 15 tone pastrav pentru consum.

“Carnea de pastrav este bogata in Omega 3 si nutrienti si echilibreaza dieta bogata in grasimi din perioada sarbatorilor de iarna.
Pastravul produs de noi creste in semilibertate in bazine doar partial betonate cu suprafete generoase si cu aport de hrana naturala.
Va recomandam achizitia pastravului viu din retelele de magazine existente in detrimentul pastravului refrigerat capturat cu cateva zile inainte vanzarii in alte tari europene”, ne-au precizat reprezentantii Directiei Silvice Prahova.

Pastravul proaspat poate fi achizitionat si direct din pastravaria Moara Domneasca situata intre localitatile Pietrosani si Rafov. Pretul de achizitie este de 25 lei cu TVA pentru un kilogram de pastrav viu.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!