Diseara se porneste caldura in calorifere, dar nu si in blocurile cu datorii la Veolia!

20 octombrie 2020  |  08:46


Veolia Energie Prahova va demara sezonul de încălzire 2020 – 2021, în municipiul Ploieşti, au anunțat reprezentanții companiei marți dimineață, când au fost îndeplinite condițiile legale în acest sens.

“În dimineaţa zilei de 20 octombrie 2020, s-au îndeplinit condiţiile legale pentru demararea sezonului de încălzire 2020 – 2021 (articolul 117 din Hotărârea de Guvern 425/1994 modificat prin HG 337/2018, menționează că media temperaturilor înregistrate în intervalul 20:00 – 06:00, timp de 3 zile consecutive, trebuie să fie mai mică de 10 grade Celsius).

Furnizarea agentului termic pentru încălzire se va face în mod automat, pe baza unei diagrame de reglaj ce ţine cont de temperatura exterioară, pentru asigurarea confortului termic optim în apartamente, neexistând o intervenţie umană care să modifice parametrii de furnizare. Când temperatura exterioară depăşeşte valoarea de 13,5°C, furnizarea agentului termic se întrerupe în mod automat”, informează reprezentanții Veolia Energie Prahova.

Asociaţiile de proprietari care încă execută lucrări la instalaţiile interioare de căldură trebuie să comunice companiei, în cel mai scurt timp, data la care acestea vor fi finalizate, pentru ca tehnicienii Veolia să poată încărca şi pune în funcţiune instalaţiile de încălzire, pe baza unei programări prealabile.

Pe de altă parte, asociaţiile de proprietari care înregistrează datorii şi care nu au intrat în programul de eşalonare nu pot intra în regimul de furnizare a agentului termic.

“Compania rămâne la dispoziţia clienţilor săi prin intermediul Centrului de Apel non–stop al Veolia Energie Prahova, la numerele 0 800 800 255 (gratuit, reţeaua Telekom) şi 0244 408 888 (tarif normal, orice reţea de telefonie fixă sau mobilă), precum şi pe adresa de email ploieşti@veolia.com sau la Biroul Relaţii Clienţi”, se arată în informarea transmisă de Veolia.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!