După demisia lui Viorel Calin, Consiliul Judeţean Prahova organizează concurs pentru şefia DGASPC

23 martie 2021  |  08:43


Postul de director executiv al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova a rămas vacant după demisia fostului șef al instituției, Viorel Călin. Interimar, fotoliul de director al instituției subordonate Consiliului Județean Prahova este ocupat de Liliana Stavre, fost șef al Biroului managementul calităţii serviciilor sociale al DGASPC.


Astfel că, pe 20 aprilie, la sediul Consiliului Județean Prahova se va susține proba scrisă din cadrul concursului de recrutare pe funcția publică de conducere vacantă de la DGASPC Prahova.
Printre condițiile de participare impuse candidaților se regăsesc studiile universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în unul din următoarele domenii, asistenţă socială sau sociologie, psihologie sau ştiinţe ale educaţiei, drept, ştiinţe administrative, sănătate, economie sau management, finanţe, contabilitate; să fie absolvenţi cu diplomă ai studiilor universitare de master în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice; să îndeplinească condiţia minimă de vechime în specialitate, respectiv 7 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de conducere.


Cu toate acestea, anunțul de recrutare arată că, la concurs, se pot prezenta și candidații care au absolvit orice alt domeniu decât cel prevăzut mai sus, “cu condiţia să fi absolvit studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice”, după cum se precizează oficial.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!