Ea este noua IUBITA a lui Culiță Sterp

6 martie 2020  |  15:16


Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au format un cuplu extrem de popular in lumea showbiz-ului autohton.

Cei doi au trecut prin multe suișuri și coborâșuri în relația lor, iar la un moment dat au avut parte de o despărțire foarte dureroasă. Acum se pare că drumurile lor se despart iarăși, însă suferința nu mai este atât de mare. Culiță Sterp deja a trecut peste!
Carmen de la Sălciua a fost cea care a confirmat despățirea, care ar fi avut loc chiar de ziua îndrăgostiților. Apoi, presată fiind de toată lumea, a făcut câteva declarații despre ce s-a petrecut între ea și Culiță.
”Cei care ne-ați iubit atât pe mine, cât și pe Culiță, o puteți face în continuare, indiferent de situația dintre noi. Nu putem apăsa un buton și să facem lucrurile să fie perfecte! Când doi oameni funcționează diferit nu trebuie judecați sau puși la zid”, a menționat Carmen de la Sălciua care, apoi, a precizat, sugestiv și ce o înspăimântă pe ea, cu adevărat în cuplu…”instabilitatea, imaturitatea, infidelitatea”.
Se pare că acum Culiță are o nouă iubită pe care deja a prezentat-o prietenilor și cu care se afișează în mai multe locuri publice.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!