Enrique Iglesias a dezvăluit numele fiicei sale nou-născute

6 martie 2020  |  15:10


Enrique Iglesias și Anna Kournikova și-au mărit familia în urmă cu 5 săptămâni, iar artistul a dezvăluit care este numele fetiței și trebuie să îți spunem că te va surprinde.Enrique Iglesias a acordat un interviu publicației People în care a vorbit despre turneul pe care îl va avea alături de Ricky Martin în perioada septembrie – octombrie 2020. Cu această ocazie, el a mai spus și care este numele fiicei sale care s-a născut în urmă cu 5 săptămâni.

Ei bine, pe fiica lui Enrique o cheamă Mary, sau Masha cum ar fi în rusă, fiind de la sine înțeles că numele a fost ales de iubita sa, Anna Kournikova, o fostă jucătoare profesionistă de tenis din Rusia.Enrique Iglesias a mai vorbit și despre ceilalți copii ai săi și cum se simt acum că mai au o soră. „De fapt, ei o iubesc. Este o diferență de doi ani între ei, așa că eram puțin speriat la început. Mă gândeam: „cum vor reacționa?” Mai am și doi câini, deci în casa mea este haos. Când am venit prima dată acasă cu Masha, mi-am spus: „Oh, cum vor reacționa ceilalți?”

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinți pentru a treia oară în urmă cu aproximativ o lună, vestea fiind anunțată de Julio Iglesias Jr., fratele lui Enrique. Artistul a publicat la momentul respectiv pe contul de Instagram o imagine emoționantă cu fiica sa, alături de descrierea: „Soarele meu.”

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!