Fasole cu ciolan, de 1 Decembrie, la Ploiești

26 noiembrie 2019  |  05:55


Ziua Națională a României va fi marcată și la Ploiești, unde vor avea loc ceremonii militare și religioase. Bineînțeles, ploieștenii sunt invitați, de 1 decembrie, la o porție de fasole cu ciolan.4.000 de porții de fasole cu ciolan vor fi pregătite special, la Ploiești, de Ziua Națională a României. Bucătăria de campanie va fi amplasată, ca în fiecare an, în Parcul Mihai Viteazul.

Singura diferență este că, în acest an, rețeta va suferi o modificare, în sensul că, dacă până acum ploieștenii erau invitați la fasole cu cârnați, în acest an personalul ASSC va pregăti 4.000 de porții de fasole cu ciolan.Special pentru pregătirea acestul fel de mâncare, au fost achiziționate 200 de kilograme de fasole, 160 de kilograme de ciolan afumat dezosat, 80 de kilograme de ceapă, 30 de litri de ulei, 4 kilograme de sare și multă pastă de tomate și roșii în bulion. Bineînțeles, nu vor lipsi foile de dafin și piperul. Bineînțeles, pe lista de achiziții figurează și 450 de pâini. Anul acesta, spre dezamăgirea multora, va lipsi vinul fiert.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!