FOCAR de COVID-19 in Primaria Ploiesti. City managerul Teodora Marin, depistata pozitiv. Alti 4 angajati au fost testati

22 iulie 2020  |  14:48


Este focar de coronavirus la Primăria Ploieşti! Administratorul public al municipiului a fost depistat pozitiv şi este internat la Câmpina, un alt angajat de la ASSC este infectat, iar sursele din administraţia locală anunţă că alţi trei angajaţi sunt suspecţi. Primarul Dobre a anunţat că vor fi testaţi, în baza unui protocol cu DSP Prahova, toţi salariaţii care au intrat în contact cu persoanele infectate, informeaza Actualitatea Prahoveana.

City managerul municipiului Ploieşti a fost depistat pozitiv. Potrivit unor surse, se pare că şi soţul acesteia ar fi fost infectat. Nu este clar dacă virusul a fost luat din familie ori cercul de prieteni sau de la muncă, în contextul în care sunt informaţii că şi alţi angajaţi din Primăria Ploieşti sunt suspectaţi de infectare cu COVID-19. Potrivit aceloraşi surse, ar fi vorba despre doi salariaţi de la Administraţia Serviciilor Sociale Comunitare şi doi de la Direcţia Tehnică. Din câte înţelegem, cel puţin unul dintre aceştia ar fi cunoscut cu alte afecţiuni medicale.


Primarul Adrian Dobre a declarat astăzi că la nivelul instituţiei sunt doar trei cazuri confirmate, dintre care unul în urmă cu două săptămâni, la un angajat de la Direcţia Tehnică, şi două acum, la ASSC şi la administratorul public. Edilul a mai precizat că toţi colegii de birou şi salariaţii care au intrat în contact cu persoanele confirmate au fost trimişi în izolare acasă şi vor fi testaţi, mai scrie sursa citata.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!