George Ionescu a demisionat din PNL. 14 parlamentari au parasit, azi, partidul

23 noiembrie 2021  |  11:10


Deputatul de Prahova George Ionescu face parte din grupul parlamentarilor care au demisionat, azi, din PNL, împreună cu fostul lider al partidului, Ludovic Orban.

În urmă cu aproape o lună, George Ionescu a demisionat din grupul PNL de la Camera Deputaţilor în semn de solidaritate şi susţinere faţă de Ludovic Orban.

Conform site-ului Camerei Deputaţilor, George Ionescu se află la al patrulea mandat de parlamentar, fiind ales din partea PDL şi, ulterior, a PNL.

El este cunoscut drept apropiat al lui Ludovic Orban, fiind, de altfel, printre cei 41 de parlamentari care, la începutul lunii octombrie, au semnat o scrisoare deschisă în care susţineau că Orban este cea mai potrivită persoană să negocieze refacerea coaliţiei de guvernare.

Parlamentarii care şi-au înregistrat azi demisia din PNL sunt: Alexandru Kocsis (deputat), Ovidiu Florean (senator), Ion Ştefan (deputat), Ionel Dancă (deputat), Constantin Şovaială (deputat), George Ionescu (deputat), Adrian Oros (senator), Bogdan Bola (deputat), Claudiu Chira (deputat), Nicolae Giugea (deputat), Antonel Tanase (deputat), Gabriel Plăiaşu (deputat), Ion Iordache (senator), Violeta Alexandru (deputat) şi Adrian Miuţescu (deputat).


Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!