Grupul de firme NEPTUN – SOCERAM va oferi campinenilor, gratuit vouchere pentru participarea la cursuri de conducere defensiva

15 aprilie 2022  |  05:14


In urma tragicului eveniment produs in data de 07 aprilie, cand viata unui tanar a fost curmata pe trecerea de pietoni, pentru a veni atat cat ne sta in putinta in sprijinul comunitatii, Grupul de firme NEPTUN – SOCERAM va oferi campinenilor, gratuit, incepand cu data de 18.04.2022 si pana la data de 31.05.2022, vouchere pentru participarea la cursuri de conducere defensiva organizate de ACADEMIA TITI AUR, in urmatoarele conditii de eligibilitate:- Domiciliul stabil in Municipiul Campina- Varsta intre 18 is 26 de ani- Vechime permis auto maxim 3 aniVoucherele NU sunt transmisibile. Pot fi utilizate numai de catre persoanele care le vor primi in baza conditiilor de eligibilitate mentionate mai sus, iar valabilitatea acestora este pana la sfarsitul anului 2022.Pentru detalii suplimentare cu privire la conditii, regulament, mod de desfasurare si intrarea in posesie a voucherelor, putem fi contactati la sediul NEPTUN S.A. din Campina, strada Bobalna 57-63, la numarul de telefon 0244- 335651, in zilele lucratoare, in intrevalul orar 08.00 -16.00, sau prin email la adresa office@neptun-gears.ro.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!