Grupul de firme Soceram – Cemrom organizeaza maratonul privat de vaccinare pentru prevenirea infectiei SARS-COV 2.

26 mai 2021  |  08:27Directia de Sanatate Publica Dambovita in colaborare cu grupul de firme Soceram – Cemrom, Primaria comunei Doicesti si Serviciul de Ambulanta Dambovita organizeaza  maratonul  de vaccinare pentru prevenirea infectiei SARS-COV 2.
Evenimentul va avea loc in localitatea  Doicesti, jud. Dambovita, in perioada 5-6 iunie/26-27 iunie rapel, intre orele 8.00 – 20.00, la Casa de Cultura-Colonie.
Actiunea este una inedita, fiind implicate si premii asigurate de grupul Soceram-Cemrom, in cadrul unei tombole organizate cu aceasta ocazie.
In urma administrarii vaccinului, persoanele se vor putea  inscrie la tombola ce  va cuprinde urmatoarele premii:
Premiul cel mare – 1 Dacia Logan
20 Smart TV Samsung
20 combine frigorifice Arctic.
*extragerea premiilor va avea loc in data de 28 iunie 2021.
Vaccinarea rămâne soluția sigură și eficientă pentru învingerea pandemiei COVID-19, iar vaccinurile utilizate în România sunt autorizate de Agenția Europeană a Medicamentului (EMA), cel mai riguros for decizional, care reunește experți la nivel european.
Vaccinarea se face cu vaccinul Pfizer-BioN Tech si se adreseaza tuturor persoanelor peste 16 ani si se face fara programare, doar cu buletinul.
OM CU OM OPRIM PANDEMIA!

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!