Hidro Prahova elimină taxa pe ”apa de ploaie” din facturile populației

23 martie 2021  |  08:40


Hidro Prahova ar putea elimina taxa pe apă pluvială din facturile prahovenilor abonați la societate, la inițiativa președintelui Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu.

Societatea a înaintat documentația necesară către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară “Parteneriatul pentru Managementul Apei Prahova”, după ce Iulian Dumitrescu a anunțat că taxa va fi anulată atât pentru clienții persoane fizice, cât și pentru asociațiile de proprietari.

“În prezent, HIDRO PRAHOVA SA facturează apa pluvială numai în 20% din localitățile aflate în aria de operare, 92% dintre acestea fiind în mediul urban. Pentru ultimii cinci ani, ponderea acestei “taxe” a fost cuprinsă în medie între 1,2% pentru persoane fizice și 1,6% pentru persoane juridice, din valoarea totală a facturilor. După adoptarea de către ADI – “Parteneriatul pentru Managementul Apei Prahova” a deciziei de eliminare a “taxei pe apa pluvială” pentru abonați persoane fizice și asociații de proprietari, societatea HIDRO PRAHOVA SA va prelua integral aceste costuri.”, se arată într-un comunicat emis de Hidro Prahova.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!