Împăcarea anului! Mihai Mitoșeru și Noemi din nou împreună?

10 martie 2020  |  07:25


Mihai Mitoșeru și frumoasa lui soție, Noemi, au uimit pe toată lumea anul trecut când au anunțat că divorțează după o relație de 13 ani. Deși toți așteptatu să facă nuntă, ei au ales să meargă pe drumuri diferite, însă se pare că nu pot sta departe unul de celălalt prea mult timp.Mihai Mitoșeru și Noemi au divorțat în toamna anului trecut după ce o relație lungă de 13 ani. Amândoi au decis să meargă în fața notarului și au decis să se despartă pe cale amiabilă, însă se pare că cei doi au început să se vadă iar și acum se gândesc la o împăcare.

În urmă cu doar câteva zile, Mihai Mitoșeru a declarat că de aproximativ o lună a început să se întâlnească din nou cu cea care i-a fost soție, potrivit Spynews. Cei doi au stat față în fațp și au discutat deschis despre problemele dintre ei, ce au dus la decizia din toamna anului trecut. Mihai și Noemi și-au recunoscut și fiecare greșelile din ultimul an, iar a mai mărturisit că ar putea exista între ei o cale de împăcare, însă pentru acest lucru trebuie să o ia pas cu pas și să nu se grăbească pentru a regreta mai târziu, din nou, alegerea făcută.
Mihai Mitoșeru a povestit că motivul pentru care cei doi au decis să divorțeze ar fi monotonia și obișnuința dintre ei, însă se pare că legătura dintre ei este mult mai puternică decât au crezut.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!