In luna octombrie alege sa te innoiesti cu apartament de la MRS Residence Ploiesti

8 octombrie 2019  |  05:15


Campania “ In luna octombrie alege sa te innoiesti cu apartament de la MRS Residence Ploiesti!” este organizata si se desfasoara pe pagina oficiala de facebook, site, instagram MRS Residence Ploiesti, materiale outdoor, radio, tv, publicatii online in perioada 1-31 Octombrie 2019”.


Campania va fi postata pe 1 Octombrie 2019, ora 12:00, iar participantii la campanie vor incheia un antecontract de vanzare-cumparare la notar pentru un imobil din prima faza a proiectului (C1,C2, M) in cadrul ansamblului rezidential „MRS Residence SMART” pentru oricare dintre imobilele existente disponibile. Avansul minim perceput de Dezvoltator („Organizator”) este de 20%.

Promitentii cumparatori trebuie sa rezerve un imobil in perioada 1-31 Octombrie 2019 cu ocazia campaniei „In luna octombrie alege sa te innoiesti cu apartament de la MRS Residence Ploiesti!” si sa semneze antecontractul de vanzare-cumparare in perioada 1-31 Octombrie 2019.

Premiul consta intr-un set complet de electrocasice Samsung format din: plita gaz, cuptor electric incorporat, hota incorporabila, frigider, cuptor microunde, masina spalat slim. Valorea premiului este de 5977 ron (TVA 19% inclus).

Pentru mai multe detalii, click aici : https://mrsresidenceploiesti.ro/wp-content/uploads/2019/10/Regulament-campanie-octombrie-2019.pdf

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!