Initiativa laudabila a primarului din Mizil. Consultare publica pentru stabilirea prioritatilor orasului

4 februarie 2021  |  09:12


Primaria Mizil a lansat o consultare publica pentru a afla care sunt prioritatile in dezvoltarea orasului, in viziunea locuitorilor sai.

Astfel, edilul va strange date importante de la cetateni, pe care, ulterior, le va pune in dezbatere in cadrul Consiliului Local, urmand ca solutionarea problemelor si investitiile sa se realizeze in ordinea prioritatilor.

Iata mesajul postat pe Facebook de Primaria Mizil:

În vederea elaborării Strategiei de Dezvoltare Durabilă pe perioada 2021-2027, Orașul Mizil derulează între 04.02.2021 și 14.02.2021 un sondaj pentru consultarea opiniei publice cu privire la principalele nevoi și probleme ale comunității locale.

Opinia dumneavoastră, exprimată prin răspunsurile la întrebările din chestionarul următor, va influenţa deciziile cu privire la proiectele care vor fi dezvoltate în următorii ani în Mizil.

Pentru completare, vă rugăm să accesați linkul:
https://www.surveymonkey.com/r/OrasMizil

Timpul estimat pentru completare este de aproximativ 5 minute.

Vă mulțumim pentru implicare!

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!