La doar 15 ani, o fetita din Ploiesti a primit lovitura vietii ei. Catalina, o eleva de nota 10, are nevoie de bani pentru a-i fi extirpata o tumora

26 noiembrie 2021  |  10:42


Catalina, un inger de copil de doar 15 ani, o eleva de exceptie, a primit chiar inainte de Sarbatori o veste care i-a daramat intreaga familie. Din cauza unei tumori aparute pe hipofiza, fetita risca sa orbeasca daca nu va fi operata urgent.

Si pentru ca suntem in Romania, unde majoritatea pacientilor cu afectiuni grave ajung victimele unui sistem medical putred din toate punctele de vedere, singura sansa a Catalinei sunt donatiile din partea oamenilor cu suflet mare.

Povestea poate fi citita integral aici: https://www.observatorulph.ro/exclusiv/2628250-catalina-o-copila-de-doar-15-ani-are-nevoie-de-toti-oamenii-buni-aproape-pentru-a-scapa-de-tumora-care-o-poate-lasa-oarba-sa-ii-facem-impreuna-cel-mai-frumos-dar-de-sarbatori?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1637947975

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!